13:13

 
Imorse så väckte mamma mig klockan kvart i sju för att kolla hur jag mådde, vi bestämde att det var bäst att jag var hemma idag också eftersom att jag fortfarande har ont i halsen och jag hade feber igår.
Sedan så insåg jag att jag inte kunde somna om och tillslut så orkade jag inte ligga kvar i sängen längre och gick upp för att göra iordning lite frukost.
Det blev surdegsbröd med proviva med smaken tropical som jag tycker är den godaste provivan.
Efter att jag hade fikat frukost så tog jag det bara lugnt innan jag gick och la mig i sängen igen, precis när jag var nära att somna så började Ester kraffsa på mitt golv och jag blev klarvaken igen..typiskt.
 
Nu är klockan lite över ett och jag har ätit lunch, brukar vara dålig på att göra det då jag är hemma men inte idag. På vardagarna i vanligafall så är jag ju på skolan och får gratis lunch varje dag och på helgen fikar vi frukost vid tolv tiden och därför blir det nästan aldrig av.
Imorgon torsdag så ska jag på skolan igen som känns skönt, vi ska besöka fler gymnasium imorgon men jag minns dock inte vilka jag valde haha.. Blir nog bra tillslut.
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: