lucia

 
 
I fredags så klev jag upp kvart i sex därför att jag skulle duscha, blåsa håret, locka håret och sminka mig + fika frukost.
Anledningen till detta var för at det var lucia på skolan som jag skulle vara med på och sjunga första timmen.
Axel var lucia och allt gick som det skulle.
När skolan var slut så åkte jag hem till Sebbe och åt middag där sedan sov vi där.
Dagen efter det alltså lördag så började vi dagen med att åka in till stan för att Sebbe skulle klippa sig eftersom att vi skulle  både på dop och lucia.
Efter att vi varit i stan så åkte jag hem till mig,blötte ner lockarna och använde en hårinpackning, tvättade ansiktet och sedan lockade jag om håret, använde en volym tång och jag sminkade mig därför att klockan tjugo över två skulle Sebbe och hans mamma hämta upp mig då vi skulle på dop.
När dopet var slut fick pappa komma med en korv till mig för att jag var så hungrig, när jag hade ätit upp den var det dax för mig att gå in i kyrkan igen och byta om till lucia särken med glitter i håret och möta upp dom andra tjejerna.
 
Klockan sex så började lucia uppträdandet och det gick bra men jag var spänd innan, var rädd att jag skulle få skrattanfall, hicka eller nått annat typiskt.
Efter lucian så åkte jag och Sebbe hem till mig och mina släktingar var där.
Vi fikade tårta och lussekatter innan jag och Sebbe åkte hem till han igen.
 
I söndags så hade jag ställt alarm på kvart över sju, gick upp för att tvätta ansiktet och fixa ögonbrynen innan jag gjorde iordning frukost.
Efter frukosten så sminkade jag klart mig sedan fick Lena hjälpa mig med lockarna, jag fick även glitter spray i håret så att jag skulle se extra fin ut efter som att under dagen så skulle vi i lucian på nio olika ställen och sjunga.
Det gick bra, vi fick mycket fika och godis så när jag kom hem mådde jag lite illa.
Hoppas att ni hade en bra lucia!

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: