Lördag

 
 
Igår på eftermiddagen så åkte Sebbe och jag till gymmet för att gymma tillsammans i ungefär en timme innan vi åkte hem till mig för att äta och kolla på tv.
Jag somnade ganska tidigt för att jag var helt slut medans Sebbe var vaken lite längre, vi var ensam hemma.
Anton hade tagit ledigt igår för att han skulle ta en tåg ner till hans flickvän som är bosatt 80 mil härifrån.
När han kommit till stockholm och skulle byta tåg så fick han reda på att alla tåg var inställda pågrund utav storm och att hotellen var fullbokade, men som tur var kunde han sova hos pappas morbror som bor i stockholm.
Idag på morgonen fick han åka hem igen och med andra ord så träffade han aldrig Olivia.
 
Jag tänkte att jag skulle baka ett pepparkaks hus imorse, eller ja rättare sagt sätta ihop ett och dekorera men det gick av två gånger ramlade ihop en gång och föll isär många gånger så till slut orkade jag inge mer och slängde det..
Jag och pappa åkte till ica strax efter att Sebbe åkt hem för att köpa ingredienser till saffransbullar och pepparkaksdeg, och när vi kom hem ifrån ica insåg vi att vi hade glömt saffranet, inte glömt att köpa det alltså eftersom att pappa redan betalat för det.. Men som tur var hade han i kassan lagt undan det och vi fick tillbaks det när vi åkte tillbaka.
 
Vid fyra idag så åkte jag och mamma på en liten gammeldags julmarknad för att kika lite, hittade ett gulligt julpyssel hjärta för 35 kronor som vi köpte.
Sedan åkte vi hem och jag blev skjutsad till Sebbe där jag åt middag och nu har vi nyss ätit kladdkaka till efterätt, mums!
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: