Jul..Julen är för många en tråkig högtid som många önskar att få sova bort eller bara hoppa över, andra drömmer om att få fira en julafton med familj, god mat och julklappar..
Saker är väldigt orättvist, och då tänker jag på de barn som har fått varit med om hemska julaftonar.
Tillexempel för mycket alkohol i familjen, eller så kan dom inte skryta om sin nya dyra Mac dator, moppebil och dyrmobil efter att julen är slut.

Och jag tänker på de föräldrar som mår dåligt över att dom inte kan göra sina barn nöjda, vilken ångest och oro.

Jag har haft väldigt tur i min barndom för julen har alltid varit en positiv sak för mig som jag längtat och längtar efter.
Julen har för mig aldrig varit läskig pågrund av alkohol och jag har blivit nöjd över det jag fått, trots att jag inte har en iPhone 6 eller macdator så har jag alltid fått blivit nöjd..
Men jag tänker på alla som inte får något, jag tänker på alla som inte firar med sin familj och jag tänker på alla som inte ens har något hem utan får gå med hungriga magar medans vi har det bra och äter tills vi storknar.

Men samtidigt så tycker jag att vi som har pengar pågrund av att vi jobbar ska få ha det bra också, jag tycker att man ska äta god mat och godis.
Men jag tycker även att man ska kunna dela med sig, tillexempel att skänka pengar..
Men när man skänker pengar, hur ska man då veta att pengarna verkligen når fram?
Jag vet inte.
Det är så svårt att veta om man gör rätt, om man gör sitt bästa och hur man ska göra så många som möjligt nöjda inom familj och vänner.
Tillexempel till mina föräldrar som båda två förtjänar guld, diamanter och en resa till en paradis ö för att dom är så bra och för att dom ger mig så otroligt mycket..
Men sedan kan jag ändå bara köpa något litet, alldeles för litet och dom blir ändå nöjda?
Det är svårt. 
Man ska fokusera på att man ska vara med och runt männiksor man älskar och försöka trivas i stunden på julafton, och alla andra dagar såklart men att försöka stanna upp och andas lite helt enkelt.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: