MåndagIdag så är det måndag och första skoldagen innan lov.
Det har gått bra men har varit trött därför att jag inte sov bra alls inatt..
När jag kom hem ifrån skolan så la jag mig i soffan och kollade på en Johan Falk film och tänkte sova lite men då skrev Kajsa till mig och frågade om jag ville följa med henne till stallet och det ville jag. 
Så jag åt middag sedan klädde jag på mig extra kläder och gick för att möta henne.
Jag blev superduper blöt och kall om mina fossingar men annars gick allt bra!

När jag kom hem igen så duschade jag och brun utan solade lite, nu tänkte jag äta något innan jag ska lägga mig i sängen för att sova.

Imorgon börjar vi vid kvart över åtta istället för fem över därför att vi ska kunna gå på Ica innan skolan och köpa fika.
Anledningen till att vi ska köpa fika är för att det är nationellt prov i svenska imorgon och vi kommer inte att få lämna klassrummet på ungefär tre timmar..
Men sedan slutar vi iallafall och slipper dom två sista lektionerna, så det är ju skönt.

Hoppas att ni har haft en fin måndag! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i maja / länka inlägget

   

Tjejkvällsmys

Det är sportlov och har varit det ett tag. Jag har varit med mina vänner, bara varit hemma, gått ut på prommis med Ida och idag var jag på Birsta med mamma. 
Vi brunchade tillsammans på IKEA innan vi gick och shoppade lite, jag köpte ett par jeans på palt syster, lösögonfransar, en concealer och ett läppbalsam..
Jag var i ett stort behov av ett par nya byxor därför att mina som jag använde innan var totalt sönder haha.. Jag har försökt sy dom men det gick upp dirket igen så nu var det dax för nya! 
Läppbalsamet är en dyrare sort men det är faktiskt så att man får vad man betalar för och denna eos lipbalm innehåller nästan bara ekologiska produkter tillexempel.
Innan vi åkte hem så gick vi in på ett café för att köpa hem lite fika, jag tog en brownie och mamma köpte blåbärsbakelse till henne, pappa och till Anton.
När vi kom hem så fikade vi sedan har jag inte gjort något speciellt mer än att vara ute en prommis med Ida och göra middag..

Nu kollar jag på Parneviks och ska packa lite därför att jag ska snart till Maja.
Isabelle ska också vara där och vi ska ha myskväll tillsammans ikväll sedan sover vi hemma hos henne.
Jag har köpt chips, dipp och ekologisk gräddfil som jag tänkte ta med mig så det blir mysigt! 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i foto / länka inlägget