freedag

 
Åh, idag är det fredag och det känns super skönt, det gjorde det redan när jag vaknade trots att jag har vaknat fleraflera gånger inatt så kände jag mig faktiskt utvilad men framförallt glad.
Så jag gick upp för att tvätta ansiktet och återfukta det med en dagkräm innan jag fixade mina ögonbryn medans jag värmde upp ugnen.
När ögonbrynen var färdig fixade så tog jag min subway macka och la in så att den blev varm.
Efter frukosten så sminkade jag mig mer med en full bas fast jag hann inte ta på mig mascara så jag tog med den till skolan så att jag skulle komma itid och när jag kom till skolan fick jag reda på att vi har hål första timmen, yeey.
Fast det var skönt men jag hade ju inte behövt springa till skolan då haha!
 
Och idag på skolan så var det en kille som tog stryp tag på en annan kille så att han svimmade mitt under våran so lektion, klokt. Läraren brydde sig inte.
 
När jag kom hem från skolan så var jag ensam hemma tills att klockan var strax innan fem då Anton kom hem, han skulle på nån jobb fest så när han åkte släppte han av mig på ica därför att jag ville köpa lite godis till fredagsmyset.
Jag fick även femtio kronor av honom därför att han ville ha en ben och jerry glass så jag köpte en åt honom..
Sedan var det bara att promenera hem i kylan ( minus 19 grader ).
Cirkus åtta nångång kom Sebbis hit och vi ska sova här inatt, förut kollade vi på en komedi film medans jag satt med olja i håret som jag har haft i snart fem timmar så att jag ska tvätta ut det nu.
Hoppas att ni har haft en fin fredag!

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: