18:52

 
Igår när jag kom hem ifrån skolan så kollade jag på serie innan jag skulle sminka mig lite, lite var helt plötsligt inte lite insåg jag när jag var färdig haha. Vi skulle nämligen åka hem till en familje kompis därför att han fyllde år. Det serverades smörgås tårta och hallontårta till efterätt, gott!
vid nio så kom vi hem igen och då tvättade jag bara ansiktet innan jag la mig i sängen för att sova.
Idag när jag vaknade så var jag fruktansvärt trött, men jag gick upp och duschade innan jag fixade ögonbrynen, fikade frukost och gick till skolan. Första lektionen idag var hemkunskap och vi hade prov, det var inte ett prov som man behövde plugga till och det var skönt.
 
När jag kom hem idag ifrån skolan så gjorde jag mellis, sedan spenderade jag ett bra tag i soffan medans jag kollade på serie.
Nu är jag i soffan igen men där emellan så har jag även ätit middag, det blev potatisbullar.
Klockan är strax sju och jag funderar på om jag ska lägga mig och sova haha, känner verkligen i hela kroppen att jag är sjuk och behöver vara hemma och vila men jag vill samtidigt ha närvaro.
Pappa ska ringa vårdcentralen imorgon så att jag får en tid och kan ta halsprov.. Håller tummar och tår för att det kommer gå bra.
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: