hälsomässa

 
Imorse så vakande jag vid nio och klev upp halv tio.
Började med att sminka mig och duscha innan jag fikade frukost..
Jag och mamma skull på hälsomässa till klockan tolv därför att vi ville kolla där och gå på en storseans, men vi gick aldrig på seansen utan vi var bara där ändå.
Efter att vi varit där så åkte vi till citygross för att handla mat, jag och Anton fick varsinn chokladbar i smak av oreo.. Tänkte smaka den sedan så jag får hoppas att den är god.
På citygross köpte vi även chips, dipp, dricka och honungsmelon som jag ska ta med mig till Kajsa ikväll därför att vi ska ha tjejkvällmys där och sedan ska jag sova över där också så det kommer att bli mysigt..
Mer om det får ni veta imorgon!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i maja / länka inlägget

   

Fredag och gäster

 
Igår efter skolan så följde Wilma och Kajsa med mig hem, vi fikade tillsammans och satt och pratade ett tag innan vi övade på en dans till idrotten. Vi har blivit indelade i grupper och skulle själva komma överens om en låt och sedan komma på olika steg till hela låten.. Tur var så hamnade jag med hjärtisarna så allt har gått bra. Dom stannade hos mig till att klockan var ungefär halv tio och vi hade det mysigt och skrattigt.
 
Idag är det fredag, veckan har gått super fort eftersom att vi var ledig tisdag och onsdag.
Skoldagen idag har gått bra, jag pluggade till prov på basen och sista lektionen fick vi tillbaka en uppsats om globalisering som jag fått B på, ska komplitera upp så att jag får A därför att jag vill höja mitt slutbetyg.
När jag kom hem från skolan så bytte jag om till pyjamas byxor och övade på dansen tills på måndag, Efter det kollade jag klart på ett avsnitt av the vampire diaries innan vi började fixa lite därför att vi skulle få gäster som skulle gratta mig i efterskott. Det var jätte trevligt och mysigt att träffa dom och jag fick fina presenter..
Nu sitter jag i soffan och kollar på serie och ska öva på seterra, asiens länder, europas länder och USAs delstater.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i foto / länka inlägget

   

studie dag nummer två

 
Idag så vakanade jag stax innan klockan nio, jag gick upp för att fika frukost och sedan sminkade jag mig därför att det var så himla fint väder ute så att jag ville gå ut och fota. Så jag gjorde det!
När jag kom in så kollade jag på serie, the vampire diaries heter den.
Och det är det jag har gjort hela dagen faktiskt.. Jag tvättade bara av sminket och åt lite plättar där emellan haha.
Nu kom nyss mamma hem från jobbet och dom ska börja göra middag, jag äter vegetariskt!
 
Funderar starkt på om jag ska ta en promenad efter maten för att få friskt luft och motion, jag sover även bättre då.
Nu ska jag fortsätta med att kolla på serie och ta det lugnt innan käk.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i maja / länka inlägget