rostade pumpa kärnor

 
rostadepumpakärnor:
Börja med att skölja av dom och se till att all pumpakött är borta, sedan så lägger du dom på en plåt med bakplåtspapper och oljar in dom. Jag använde solrosolja.. efter det så saltar ni och sätter in dom i ungnen på 200 grader.
Efter sex minuter så rörde jag om och sedan väntadejag sex minuter till på att dom skulle bli färdiga.
 
Anledningar till att äta pumpakärnor:
*innehåller många nyttiga mineraler,vitaminer och näringsämnen.
* Fröna innehåller till exempel en betydande mängd zink som bland annat behövs för att kroppens immunförsvar och hormonomsättning ska fungera normalt. Pumpakärnor innehåller också magnesium som kroppen använder för att omsätta kalcium och skydda tänderna och skelettet.
Men dom är ju mycket nyttigare om man inte saltar in dom.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: