17:36

 
Huur mysig är inte tanken på att det är en månad kvar till julafton? Suuper mysigt är svaret.
Jag har inte köpt en endaste liten julklapp än men jag vet redan vad jag ska köpa till alla dom som jag ska köpa till så att det är lugnt.
Tänkte att jag ska beställa dom saker som ska beställas idag så att det är helt säkert på att dom kommer fram i tid..
Förra året så bytte vi tjejer som brukar vara med varandra julklappar men vi har bestämt att vi inte ska göra det iår utan att vi bara ska ha myskväll och umgås nån helg vid jul istället eftersom att ingen av oss tjänar ju pengar och vi har redan andra som vi ska köpa till.
 
Igår på skolan så hade vi kemi prov och det kändes bra, jag svarade inte på dom tre sista frågorna för att dom var för svåra men annars så gick det bra.
Lektionen efter det så hade vi engelska läsförståelse prov, jag är inte så jätte duktig på engelska och jag tycker alltid att det blir svårare då det är ett prov för att då känns det så himla seriöst men igår så gick det jätte bra kändes det som iallafall.
 
Idag så har det varit torsdag och vi hade matte nationella muntligt idag på skolan, det kändes bra men ingen av oss vet ju om vi egentligen sa rätt.. Provet var om algebra.
När jag kom hem från skolan så var det redan mörkt och jag var ensam hemma i ungefär en timme innan Anton kom hem från jobbet.
Sedan jag kom hem så har jag kollat på sminkvideos och kollat på när Anton försöker fixa våran ytterdörr..
Vi har nyss köpt en ny så att den vi har nu är med kodlås, dock så går det trögt att öppna den så att det är det han fixar med, blir nog bra tillslut.
 
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: