pepparkaks cheesecake

 
Igår morse så gick jag till ica och köpte tillbehör till en cheesecake som jag skulle ge till Oliva, hon är gluten allergiker och därför köpte jag glutenfria pepparkakor, tur att det finns.
Jag tänkte att jag även skulle göra den mjölkfri, alltså vegansk men på min ica så fanns varken sojasmör, sojagrädde eller en vegansk variant av philadelphiaost..
Så det blev en vanlig!
 
Smält smör och krossa pepparkakor, blanda sedan ihop det och lägg som en kakbotten, sedan blandar du osten och kryddorna för att sedan vispa grädde som du försiktigt vänder ner i ost smeten.
Blanda och bred över den över kakbottnen.
In i frysen i nån timme och sedan ät bar.
Jag dekorerade med lite krossade pepparkakor..
Jag vet dock inte om den är god eftersom att jag inte smakade på den men jag hoppas att den blev god för det blev iallafall smeten.
 
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: