29 augusti och mammas födelsedag

 
 
I lördags då mamma fick frukost på sängen innan hon åkte till jobbet på hennes födelsedag.
Av mig, pappa och Anton så fick hon en mysig pyjamas och av mig och Sebbe ett par mystofflor som hon kan använda till pyjamasen.
Hon fick blommor av Sebbis också.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i foto / länka inlägget

   

nytt i garderoben

 
Har nu köpt solskydd tills turkiet och aftersun, köpte en ny bikini underdel också med guldiga detaljer så att jag kan använda dom tillsammans med min svarta överdel som också har guldiga detaljer.
Köpte en ny foundation från isadora också( dom testar inte på djur)
köpte även en ny concealer från lumene, ett cover stick men den var väldigt krämig så  den funkade bra som både highlighter och för att täcka.(dom testar inte heller på djur)
 
Jag ville ha en ögonbryns produkt som är vattenfast och har lurat ett tag nu på anastasias dip brow så nu har jag slagit till och köpt den men har inte fått till brynen bra än men det kommer väl.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i foto / länka inlägget

   

40 års fest

 
I lörddags så var det 40 års fest på rudeskola och jag skulle fota på den.
Det var Sebbes mammas systers man som hade festen, men han har inte fyllt år än.
Man skulle komma dit och se ut på ett sett som Jonas aldrig sätt än förut, jag hade på mig Sebbes gamla hockey kläder och jag sminkade honom+ att han fick låna mitt löshår.
 
Runt halv tolv tolv så åkte vi hem igen medans dom vuxna fortfarande skulle vara där ett antal timmar till, men jag var jätte trött därför att jag hade vaknat så tidigt på morgonen.
När jag kom hem till mig igen så duschade jag och packade lite mer till turkiet( åker dit i övermorgon).
Sedan la jag mig i sängen och somnade ganska direkt.
 
För ungefär en timme sedan nu så kom jag hem från skolan, direkt när jag kom hem så gick jag ut en prommis med Ida sedan så åt jag havregrynsgröt därför att jag om ett tag ska och gymma med Kajsa.
 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i foto / länka inlägget